سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

اجرای سرود سلام فرمانده توسط هزاران لبنانی + فیلم

هزاران نفر از مردم لبنان به‌ویژه کودکان این کشور، عصر امروز (چهارشنبه)، در ضاحیه بیروت نسخه لبنانی سرود سلام فرمانده را اجرا کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر مردم لبنان روز شنبه هفته جاری نیز با حضور در استادیوم باستانی شهر «صور» (غرب لبنان) این سرود را اجرا کرده بودند.

این سرود توسط انجمن پیشاهنگی امام مهدی (عج) به عنوان نسخه لبنانی سرود سلام فرمانده در کشور لبنان تولید شده است.

پیش از تولید این سرود، شیخ «نزیه فیاض» رئیس این انجمن پیشاهنگی امام زمان (عج) در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری «العهد» گفته بود: «در راستای همگامی خود با سرود سلام فرمانده و تأثیر عاطفی، فرهنگی و تربیتی این سرود، کار روی این پروژه را آغاز کردیم. این سرود به یک نماد جهانی تبدیل شده است. از طرف دیگر، ما به منظور همراهی با کودکان، جوانان و به طور کلی مردم درصدد ایجاد یک کار هنری هستیم که این اثر را شبیه‌سازی کند و مکمل و منسجم با آن باشد.»

شیخ فیاض درباره مراحل این طرح توضیح داده بود که پس از هم‌فکری و مشورت، زمینه‌سازی‌هایی را انجام دادیم و طرح خود را مشخص کردیم. این طرح یک کار هنری است که سلام فرمانده را شبیه‌سازی می‌کند یعنی در نسخه عربی آن با یک متن ادبی زیبا، سهل‌ و ممتنع و همچنین اثرگذار که با زبان همگان، امام زمان (عج) را خطاب قرار می‌دهد.

رئیس انجمن پیشاهنگی امام مهدی (عج) همچنین خبر داده بود این سرود نه‌ تنها توسط گروه پیشاهنگی برگزار خواهد شد، بلکه متن شعر به دست تمام پدران و مادران و جوانان خواهد رسید تا آن را حفظ کنند و در پایان برای خواندن این سرو در تجمع بزرگی شرکت کنند./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار